Vrijwilligers

In ons woon- en zorgcentrum is de vrijwilligerswerking een onmisbaar gegeven. De vrijwilligers vervangen geen vaste beroepskrachten en toch worden ze op een gestructureerde wijze ingeschakeld in de dagelijkse werking van ons huis.Ze betekenen dan ook een duidelijke meerwaarde voor het Seniorencentrum en voor de bewoners.

Vrijwilliger medewerkers dragen wij in ons hart. Ze zijn een dankbare ondersteuning bij de vele activiteiten (o.a. uitstappen, verjaardagsfeesten, kaarten,...) en bezorgen onze bewoners vele aangename en gezellige contacten.
Mede dankzij de vrijwilligers blijven onze bewoners vaak op de hoogte van wat er buiten ons huis gebeurt.

Dankzij onze vrijwilligers kunnen wij eveneens onze cafetaria open houden. Een ontmoetingsplaats voor bewoners, familie en bezoekers waar u terecht kan voor een hapje en een drankje in een gezellige sfeer.

Onze zorg voor deze vrijwilligers is terug te vinden in maandelijkse vrijwilligersvergaderingen, degelijke vrjiwilligersverzekering, het jaarlijks etentje, de attentie naar aanleiding van de dag en de week van de vrijwilliger, maar vooral in dank voor de ondersteuning en engagement die wij van onze vrijwilligers mogen ervaren.

Wie zin heeft om enkele uurtjes per week of per maand te komen helpen is van harte welkom !

Een eenvoudig mailtje volstaat aan ergo.animatie@seniorencentrum-olv.be en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.